Shortcuts
Please wait while page loads.
Biblioteca Centrale Salesiana . Default .
PageMenu- Main Menu-
Page content

Catalogue Display

L'art culinaire /

Catalogue Information
Field name Details
Autore Apicius, sec. I.
Titolo L'art culinaire / Apicius ; texte établi e traduit et commenté par Jacques André. Libro
Pubblicazione Paris : Les Belles Lettres, 1974.
Descrizione fisica xxxii, 234 p. ; 20 cm
Serie Collection des Universités de France
Nota generale Testo latino con trad. francese a fronte
Altri Autori André, Jacques ed.
Serie Collection des Universités de France
Nuova Numerazione 68996
Vecchia Numerazione 69443
Links to Related Works
Subject References:
Authors:
Series:
Catalogue Information 68996 Beginning of record . Catalogue Information 68996 Top of page .
Item Information
Barcode Shelf Location Collection Volume Ref. Branch Status Due Date Res. Issue
10158312 70.33-B-6(2)
Seminario di Letteratura classica Piano 3 Seminari . . Not for Loan .  
Item Notes:
. Catalogue Record 68996 ItemInfo Beginning of record . Catalogue Record 68996 ItemInfo Top of page .

Reviews


This item has not been rated.    Add a Review and/or Rating68996
Quick Search